Důležitý milník populárního primáckého seriálu Cesty domů: 100. díl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Důležitý milník populárního primáckého seriálu Cesty domů: 100. díl!

Slavnostní chvíle: Režisér Adamec a herecké osazenstvo včetně Barešovy dcerky (1,5) pózuje u jubilejní klapky.
Slavnostní chvíle: Režisér Adamec a herecké osazenstvo včetně Barešovy dcerky (1,5) pózuje u jubilejní klapky. (pro Aha! – www.hermina.cz, ara)

Populární »primácký« seriál Cesty domů včera oslavil malé jubileum – režisér Jiří Adamec (63) spolu s herci natáčeli již 100. díl!

„Na začátku mě ani nenapadlo, že budeme točit tak dlouho. Ale hrozně to uteklo, máme skvělý tým a atmosféru, takže nám to ani nepřijde,“ smál se Adamec, který ten den měl pod svou taktovkou Terezu Kostkovou (35), její matku Carmen Mayerovou (67), Miroslava Etzlera (47) či Igora Bareše (45), který na plac přišel se svou patnáctiměsíční dcerkou Toničkou.

„Ne, nezískala roli, jen jsme nesehnali hlídání a moje žena má dnes divadlo, tak jsem se dnes ujal role chůvy,“ smál se Bareš, který ale neměl těžkou práci, protože jeho maličká vypadá jako andílek, a dokonce se tak i chová.

Prokletí hvězd

Miroslav Etzler: Mladá milenka!

Před rokem se mu kvůli románku s mladičkou kolegyní Radkou Pavlovčinovou (22) málem rozpadlo manželství s herečkou Vilmou Cibulkovou (48). Pár nakonec těžkou krizi ustál, ale na růžích ustláno nemá – dcera Cibulkové Šimona (18) se léčí z těžké závislosti na lécích a pervitinu, a byla dokonce nějaký čas hospitalizována v bohnické psychiatrické léčebně.

Igor Bareš: Vážná nemoc!

Na tváři usměvavého herce by málokdo poznal, že již čtrnáct let den co den bojuje se zákeřnou Crohnovou chorobou, která postihuje střeva. Ta může při protržení střev skončit i nečekanou smrtí. „Nyní mám ale naštěstí klidnou fázi, kdy nemoc takzvaně spí,“ raduje se Bareš.

Alois Švehlík: Řídil opilý!

Elegán Švehlík před Silvestrem nemile překvapil nejen své fanynky, ale i nejbližší. Pod vlivem alkoholu totiž usedl za volant a naboural do stromu. Nadýchal 1,35 promile a policie mu ihned na místě odebrala řidičský průkaz. Hrozí mu až tři roky vězení.

Simona Postlerová: Rodinné starosti!

Rodinu charismatické herečky stíhá jedna tragédie za druhou. Její manžel Zdeněk Hrášek přišel kvůli rakovině o oko a její geniální syn Damián (17) trpí již čtyři roky vážnou nemocí, kdy musel být přes dva roky hospitalizován v nemocnici. „Je tak geniální, že to jeho tělo nevydrželo a zhroutilo se v určitou diagnózu. Musí být čtyřiadvacet hodin denně pod dohleden, protože by si mohl ublížit. Střídáme se u něj,“ říká statečně Postlerová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.