Gottová má nervy: Buď udělá zkoušky, nebo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gottová má nervy: Buď udělá zkoušky, nebo...

Gottová tento víkend zúročí své znalosti.
Gottová tento víkend zúročí své znalosti. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Manželku Karla Gotta (72) Ivanu (35) tento víkend čekají první zkoušky na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze, kde začala od října minulého roku studovat obor sociální a masová komunikace.

„Ivanku plně podporuji, člověk by se měl celý život vzdělávat,“ řekl deníku Aha! Karel Gott, který se své ženě snaží pomoci i  tím, že si hraje s dcerkami Charlotte Elle (4) a Nelly Sofií (2), zatímco se Ivana připravuje na ústní a písemné části zkoušek. Musí je totiž zvládnout, jinak by byl s postupem do dalšího semestru amen…

Je nyní tak zaneprázdněná, že se ke svým studiím nechtěla vyjadřovat, ale na začátku semestru řekla: „Pokud mi to čas dovolí, chci se vzdělávat celý život, ale ne na úkor svých dětí,“ řekla Gottová, která bude absolvovat zkoušky z předmětů, jako je filozofie, politologie, psychologie, pedagogika, mediální komunikace, komerční a politická komunikace, dějiny, sociologie a samozřejmě i žurnalistika.

Vstříc jí časově vyšli i na Primě, kde od července uplynulého roku působí coby moderátorka VIP zpráv. Služby si totiž s kolegyněmi může prohazovat dle svého uvážení.



Přečtěte si
ivuska1
11. 1. 2012 • 22:17

ivuska1
11. 1. 2012 • 22:15

proc by alexie mluvila za sebe? Ja plne souhlasim z jejim nazorem a uz je nas vic. A ty pokud si s tvym IQ prectes nazory dalsich diskutujicich tak ti dojde ze alexis opravdu nebude sama s jejim nazorem. Mentorko.

ivuska1
11. 1. 2012 • 22:09

to nema chybu

bobina
8. 1. 2012 • 10:27

to je zase hysterie v přímém přenosu? Ty jí na to snad přispíváš finančně,že jí diktuješ co má a co nemá dělat? Nejsi trochu ujetá mentorko? Moje vnučky mají také nalakované nehtíky a bereme to jako hru a nejsme z toho na budku!Navíc mě se v televizi líbí,jsou tam jiní trapáci které bych tam zase já nemusela,tak mluv laskavě za sebe,ne za druhé ano? Mě se nelíbí,mě vadí....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.