Přiznání Ivana Mládka: Mám nemanželského syna Mikuláše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Ivana Mládka: Mám nemanželského syna Mikuláše!

Ivan Mládek
Ivan Mládek (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Hudebník a stvořitel »Jožina z bažin« Ivan Mládek (69) kápnul božskou a přiznal svého »levobočka«! Toho tajil téměř dvacet let. Letos na Vánoce ale sebral odvahu a »objevenému« synu Mikulášovi dokonce odvezl dárky!

O Mládkových nemanželských dětech se šuškalo již delší dobu, sám hudebník se k nim ale odmítal vyjádřit či jejich existenci zatvrzele popíral. S blížícím se životním jubileem, kdy v únoru oslaví sedmdesátku, si však zřejmě řekl, že na stará kolena už nemá smysl lhát.

K synu Štěpánovi, jehož má právě s Evou, tak do oficiálního výčtu písničkářových potomků přibyl dvacetiletý Mikuláš. „Nemá cenu to zapírat, když je to venku, nechci vypadat jako srab, ale svou rodinu rozhodně opustit nechci. Není ale nic špatného na tom, když synovi přivezu dárky k Vánocům,“ přiznal Mládek, o jehož rozvodu se nedávno spekulovalo. Zdá se, že přiznáním se doma vzduch vyčistil…

Jak k hříchu došlo? Syna s někdejší milenkou Jaroslavou Hlavešovou počal před dvaceti lety, s paní Jaroslavou se však zná ještě mnohem déle – celé čtvrtstoletí. „Ano, Mikuláš je Ivanův syn, ale říkala jsem si, že je dobře, že se o nás nikdo nezajímá. Vím, že toho má víc. Ale ať je to jak chce, jsem si jistá, že se nerozvede. Má totiž syna a krásné vnučky, které miluje,“ dodává Hlavešová, která se prý s Mládkem seznámila v televizi.

Proč Mládek syna tak dlouho tajil? Prý kvůli manželčině špatnému zdravotnímu stavu. V těchto dnech se Mládek věnuje skládání písní a natáčení seriálu »Noha 22« pro TV Barrandov.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.