Drsný konec »SuperStar« lásky: Šeps dal kopačky Kolečkářové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsný konec »SuperStar« lásky: Šeps dal kopačky Kolečkářové!

Patří toto gesto Alžbětě?
Patří toto gesto Alžbětě? (David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Druhá řada Česko Slovenské SuperStar dala dohromady »huliče« Michala Šepse (16) s Alžbětou Kolečkářovou (19). Přestože tvrdili, že plánují společnou budoucnost, jejich vztah po pár měsících zkrachoval.

Šeps a Kolečkářová se tak na vysněnou svatební cestu na Jamajku nevypraví. Jakou roli v jejich rozchodu sehrála marihuana, pro níž má Michal slabost? Problém byl spíše ve věkovém rozdílu. Ten sice činí jen tři roky, ale Kolečkářová je v 19 letech podstatně vyspělejší, než puberťák Šeps.

„Nerozešli se úplně dobře. Michal se teď nechce objevovat na akcích, kde bude i ona. Je ještě nevyzrálý, vždyť mu je šestnáct, zatímco Alžběta se již dívá do budoucnosti,” potvrdil rozchod Šepse a Kolečkářové serveru Superspy.cz jejich společný kamarád.

Kolečkářová má teď zlomené srdce a na společnou lásku nejspíš jen tak nezapomene. S Šeptem totiž figuruje v reklamní kampani, která ji pronásleduje na každém kroku.



Přečtěte si
tenerife
2. 12. 2011 • 13:28

názoru nesourodý pár,kluk klackovitý puberťák,zpívat uměl,ale to chování,slečna Bětka byla příjemná,zasloužila by si někoho jiného,vyzralejšího,tak ať ji to zklamání dlouho nebolí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.