Česko Slovensko má talent II: Kdo vystřídá duo Dae Men? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česko Slovensko má talent II: Kdo vystřídá duo Dae Men?

První ročník vyhrálo akrobatické duo Dae men. Zleva: Petr Horníček a Zdeněk Moravec.
První ročník vyhrálo akrobatické duo Dae men. Zleva: Petr Horníček a Zdeněk Moravec. (Aha! – Marek Pátek, TV Prima, ara)

Soutěž Česko Slovensko má talent jde do finále! A to doslova! Po včerejším 3. semifinále se vykrystalizovala kompletní desítka těch, kdo se v neděli ve Velkém finále utkají o šek na 100 tisíc eur (2,5 milionu korun) a angažmá v Las Vegas! Loni smetánku slízlo duo akrobatů z Brna, jež si říká Dae Men. Kdo je na trůnu vystřídá?

Češi a Slováci mají talent, zřejmě ale hlavně na zpívání. Nebo aspoň lid tuzemský chce libým tónům naslouchat. Talentová soutěž se totiž v průběhu posledních týdnů tak trochu změnila v »okoukanou« SuperStar, neboť do finále (10 účastníků) diváci svými SMS hlasy poslali hned šest zpěváků, pěnic a skupin! Loni přitom bylo zpívajících finalistů jen 40 procent...

Ostatní umělecké profese zastupují akrobaté Synovec a strýc JoJoo, slovenská taneční skupina Ladylicious a další dva cizinci: skotský polykač předmětů Stevie Starr a tanečník »bez kostí« Atai Omurzakov z Kyrgyzstánu, který včera rozplakal Lucii Bílou. Vydrápne některý z nich »kokrháčům« tučný šek?!

Ti všichni mají naději na výhru 2,5 milionu!




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.