Dara Rolins a Rytmus: Obviněni z podvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins a Rytmus: Obviněni z podvodu!

Pátek ráno, kdy milenci odcházeli z hotelu v Bratislavě.
Pátek ráno, kdy milenci odcházeli z hotelu v Bratislavě. (pro Aha! – Nový čas)

Sotva se provalil vztah zpěvačky Dary Rolins (38) se slovenským rapperem Rytmusem (34), začaly se objevovat názory, že si oba pouze dělají reklamu a jejich vztah je podvod!

„Dara má venku čerstvé album, Rytmus právě vydává nové. Prostě potřebují promo,“ vyjádřil se v jedné z internetových diskusí čtenář pod nickem Hallben.

„Jak už jsem říkala, odmítám cokoliv komentovat, nebudu řešit názory lidí, je to můj život,“ napsala nám Dara ze Slovenska, kde od středy pobývá.

A právě od svého příletu do rodné země je neustále s Rytmusem. Nejprve prožili žhavou noc v Košicích, kde měli pracovní povinnosti (Dara tam otevírala obchodní centrum), od čtvrtka tráví čas v Bratislavě.

Dara se s Rytmusem několik let pouze přátelila. Pro řadu jejích kamarádů je tedy překvapením, že si nakonec s kontroverzním rapperem a bývalým porotcem Česko Slovenské SuperStar něco začala. Více se sblížili teprve před měsícem. Otázkou je, jak dlouho jim to vydrží.

Zpěvačka si totiž pokaždé vybírá partnery, kteří se k ní moc nehodí. Expřítel Matěj Homola (38) z kapely Wohnout (otec Dařiny dcery Laury) byl svérázný batůžkář, Rytmus je zase drsný rapper, který se často pere.



Přečtěte si
aznom
15. 11. 2011 • 12:08

Běž do řiti sráči,starej se o to ,jak dopadne tvoje zlodějská familie a ne jak dopadne D.R.

vochomurka
15. 11. 2011 • 08:53

turbulence
15. 11. 2011 • 08:03

No ted se ukázala Slovenská podvodnice ,ted zase bude hrát na city a nedej bože chudince aby někdo ubližoval a jestli jo tak se odstěhuje do USA jéééééžiš to by bylo a myslím si že by nikomu nechyběla,jo a srážet lidi na silnicích to zní dělá profíka, abude zapírat abude zapírat já nic já muzikant!!! tohle může dokázet jenom slovák.....

va45
14. 11. 2011 • 22:32

Když už tedy někomu nevhodně kritizuji pravopis,tak se snažím to napsat správně napoprve.Jinač k Daře,ta už je tady bohužel tak provařena,že asi akorát uspěje na Slovensku.Ale udělala si to jen a jen sama svým chováním.Dopadne jak Bartošova.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.