Jizva Kate Middleton: Je to nádor na mozku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jizva Kate Middleton: Je to nádor na mozku?!

Podle amerického časopisu Globe Kate bojuje s nádorem v mozku.
Podle amerického časopisu Globe Kate bojuje s nádorem v mozku. (Profimedia.cz)

Není to tak dlouho, co média objevila jizvu na hlavě manželky prince Williama Kate. Zprvu ji měla britská média za příčesek. Hned den nato ale zprávu upravili s tím, že jde o jizvu z dětství, kterou ale nikdo předtím neobjevil. Americký magazín Globe teď přišel s nejšílenější verzí o tom, kde se jizva na hlavě vévodkyně vzala.

Mimo to, že magazín tvrdí, že je Kate těhotná, přichází se zatím nejšílenější verzí o původu jizvy na její hlavě. Podle Globe podstoupila Kate tajnou operaci rakovinného nádoru na mozku.

„Williamova žena Kate čelí právě obrovské osobní ráně. S tím, jak vyplynula najevo její jizva na hlavě, dostala se na povrch i informace, že je šrám pozůstatkem po tajné operaci zhoubného nádoru na mozku,“ píše časopis a strachuje se, zda Kate uvidí ještě svoje nenarozené dítě, a to i přesto, že královský palác zatím všechny zprávy o těhotenství vyvrátil.

Ačkoliv mluvčí královské rodiny zatím na tuto exkluzivní zprávu nijak nereagovali, všechna média, která zprávu přebrala, nakládají s informací velice opatrně. Jde o tak závažné prohlášení, že pokud bude vyvráceno a Palác časopis zažaluje, může Globe dopadnout jako News Of The World před několika měsíci.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.