Olga Lounová: Drzounovi dám klidně pěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Olga Lounová: Drzounovi dám klidně pěstí!

Olga se dala do boje i s Petrem Jáklem. Ten ji však díky fyzické převaze bez problému zvládnul.
Olga se dala do boje i s Petrem Jáklem. Ten ji však díky fyzické převaze bez problému zvládnul. (archiv judo show cup)

Zpěvačka a herečka Olga Lounová sice působí jako křehotinka, zdání ale klame. Když na to přijde, dokáže se bez problému fyzicky ubránit. Například drzouna, který by jí dělal nemravní návrhy, by skolila k zemi jednou ranou.

Olga se o bojových sportech rozpovídala na charitativní akci Judo Show Cup ve sportovní hale Folimanka, kde zpívala nejen finalistům Extrligy juda mužů. Přestože si na vystoupení přivezla rovnou dvoje boty, nakonec vystoupila bosá. Organizátoři jí totiž do bojového prostoru kvůli bezpečnosti obutou nepustili. Zpěvačka ale rozhodnutí respektovala, k tomuto sportovnímu odvětví má velmi blízko.

„Od malička jsem byla vedená, abych se uměla o sebe postarat a nebála se neodbytných kluků. Tak jsem se přihlásila na jiu jitsu a zvykla jsem si přijímat rány a fyzikou zátěž, ale také sportovně bojovat. V současné době trénuji
2 x  týdně thajský box a to mně pomáhá upevnit fyzickou kondici, kterou potřebuji na závěsnou akrobacii, kterou mám ve svém koncertním programu. Také se zas tak moc nemusím bát, když to na mě někdo zkouší. Asi by nějaký drzoun byl překvapený, že umím dát pořádnou ránu,“ smála se Lounová.

Na akci, nad níž převzal záštitu primátor Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc., se mimo jiné ukázaly i hvězdy jako je Petr Jákl, Marta Ondráčková, Milan Drobný nebo Václav Tittelbach a další.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.