Bořivoj Navrátil (†78): Den po smrti vyklízeli jeho byt... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bořivoj Navrátil (†78): Den po smrti vyklízeli jeho byt...

Bořivoj Navrátil
Bořivoj Navrátil (Aha! Martin Hykl, ara)

Neuběhlo ani čtyřiadvacet hodin od smrti herce Bořivoje Navrátila (†78) a syn Kryštof s exmanželkou Marií už vyklízeli jeho byt na pražských Vinohradech.

„Nezlobte se, ale nemám sílu cokoliv říkat,“ vyjádřil se pro deník Aha! Kryštof Navrátil, který až šokoval svýma pomněnkovýma očima – naprosto totožnýma s těma otcovýma, které se v pondělí zavřely naposledy...

Navrátil svůj boj s rakovinou prohrál po dvou letech utrpení, v němž mu největší oporou byla právě jeho rodina – syn Kryštof a paradoxně i exmanželka Marie, která se s ním v péči o nemocného Navrátila spolu se svým mužem střídala.

„Jsem jim za to nesmírně vděčen, že se mě ujali. Vždyť jim jsem na obtíž,“ pochvaloval si své nejbližší před svým skonem Navrátil. A byli to právě oni, kdo jen pár hodin po jeho smrti, zavítali do jeho bytu a začali odnášet věci.

Ačkoliv se dva roky připravovali na nejhorší, přesto je jeho odchod zasáhl tak silně, že nebyli schopni komunikovat. „Je to ještě příliš silné,“ dodal zhroucený Kryštof Navrátil.



Autor:  Nikol Klevcovová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.