Václav Havel: Rakovina v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Václav Havel: Rakovina v rodině!

Havlovi prožívají neradostné období.
Havlovi prožívají neradostné období. (Aha! – Martin Hykl)

Ex-prezident Václav Havel s manželkou Dagmar prožívají velký smutek. Umírá jim totiž jejich velká láska a součást rodiny – boxerka Alma. Podle serveru Blesk.cz trpí rakovinnými nádory.

O závažné nemoci fenky Almy promluvil nečekaně v pořadu Střepiny, když se ho reportérka ptala, co dostal od manželky k narozeninám. „Ona má teď úplně jiné starosti. Umírá nám pejsek, právě je u něj,“ řekl smutně.

Není to poprvé, co Havlovi přicházejí o psího přítele. V roce 2006 zemřela fenka Sugar, v roce 2009 pak přišli o Madlu. Je vidět, že Václav Havel nese takové události opravdu velmi špatně a na síle mu nepřidává ani zdravotní stav.

„Problém je v tom, že nejsem zdravý. Kdybych byl zdravý, zvládnu všechno v pohodě. Ale ta nemoc mě vyčerpává. Lékaři mě nutí jíst, zhubnul jsem dvacet kilo,“ povzdechl si Havel s tím, že si pro vytíženost ani pořádně neužil velkolepou oslavu v pražské galerii Dox, kterou mu uspořádal uhlobaron Zdeněk Bakala s manželkou Michaelou.



Přečtěte si
henes
13. 10. 2011 • 19:26

Číst pozorně,zajímavé........

ivkanatka
12. 10. 2011 • 12:15

Starý pes si zvyká těžko a než ji násilně zvykat na novou paničku / to platí i pro Havla /. Juanab, ty jsi nějak zasvěcená, že by jeden řekl, že jsi přímo Dáša H. P.S.: A parohy nemám, heč, jako on !!!!

juanab
12. 10. 2011 • 10:30

paní Olze, ale svatou z ní taky lidi dělají až po smrti, za života taková rozhodně nebyla, s Havlem měli svoje soužití určitým způsobem domluvený a ona taky jen neseděla doma a neháčkovala, takže si byli kvit Psa taky nikdo nevyhazoval, aspoň si sežnte informace, Ďula byla stará, nebyla zvyklá na Dagmar (ono na Havla, který byl pořád někde v luftě už asi taky léta ne), tak zůstala u hospodyně, která se o ni starala už roky s paní Olgou, protože na ni prostě byla navázanější, ono starý pes si zvyká těžko a než ji násilně zvykat na novou paničku, tak snad lepší, když zůstane s někým, ke komu už vztah má. Radši si zkontrolujte kostlivce ve vlastních skříních a parohy na vlastních hlavách než pořád jen plivat jedovaté sliny.

ivkanatka
12. 10. 2011 • 10:22

Psi jim umírají jeden za druhým jako na běžícím pásu, asi trest za Ďulu, kterou Havlová vyhnala po smrti paničky z domu. Není to příjemné, když vám umírá pes, ale je to dobré téma, které má odvést pozornost od Havlovo tramtaradááááá a knihy Obermannové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.