Podnikatel Tomáš Pitr: Je zavřený v cele a opravuje si dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podnikatel Tomáš Pitr: Je zavřený v cele a opravuje si dům!

Rok starý letecký pohled na Pitrovu pevnost.
Rok starý letecký pohled na Pitrovu pevnost. (Aha! – Alexandr Malachovský, Karel Kopáč)

Ačkoliv kontroverzní podnikatel Tomáš Pitr (40) je ve vězení ve Švýcarsku a zanedlouho ho vydají do Česka, na jeho domě se čile pracuje! Luxusní sídlo v Jesenici u Prahy i bez něho jen kvete a dělníci mu dávají konečnou podobu. Jako by Pitrovi za finanční podvody nehrozilo až jedenáct let za mřížemi

Dům hodný multimilionáře s modrou střechou je už téměř celý obklopen náspem. Ten ještě nedávno vypadal jen jako odložená hromada hlíny. Zručná práce zahradníků a počasí z něj však dělají okrasný val. Zatím ještě nízké stromky prozrazují záměr luxusní objekt dobře schovat. Na jiném místě už stromy dorostly do potřebné výšky, kromě nich pohledu do vily brání ještě vysoká zídka.

V současnosti si tam ale užívají cizí lidi. Pitr čeká na vydání ve Švýcarsku, podle všeho tam nebydlí ani jeho přítelkyně Pavla Činátlová (36) se synem Vojtěchem (5). „Někomu to pronajímají. Pořád se tam něco děje, ale jeho přítelkyni u toho nevídám. Občas tak dokonce přijede tolik lidí s dětmi, že to vypadá jako zájezd,“ popsal jeden ze sousedů.

Podle informací Aha! přišla stavba Pitra nejméně na 100 milionů korun. Nákladný dům je na zastavěné ploše 1041 metrů čtverečních, pozemek pak má rozlohu téměř 10 tisíc metrů čtverečních. Uvnitř je prý nejméně pět ložnic, několik koupelen, obrovský obývací pokoj i vytápěný bazén…

Pořád ho hledá Interpol!

Ačkoliv Tomáše Pitra dopadla švýcarská policie loni v červenci, mezinárodní policejní organizace Interpol jej na svých internetových stránkách pořád vede jako hledaného zločince.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.