Netradiční fotky Agáty Hanychové: Cestuje v čase na železnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Netradiční fotky Agáty Hanychové: Cestuje v čase na železnici!

19. století - Tzv. období páry. To si Agáta, co se kostýmu týče, pochvalovala nejvíce.
19. století - Tzv. období páry. To si Agáta, co se kostýmu týče, pochvalovala nejvíce. (Aha! – Marek Pátek, AŽD/Jaroslav Urban)

Novopečená maminka Agáta Hanychová (26) se dva měsíce po porodu postavila před objektiv profesionálního fotografa! Modelka totiž nafotila kalendář, v němž provádí historií železnic. Začala v 19. století, zahalená do oblaků romantické páry, a skončila v současnosti – a v rukou při tom třímá svého synka Kryšpína!

Perony se mění v závislosti na období, modelka mění kostýmy a prochází časem. Sukně v podobě kužele, široké rukávy a klobouky zdobené velkými stuhami střídají vypasované živůtky, slaměné kloboučky a splývavé sukně ve stylu 30. let. Příčesky, drdoly a dlouhé lokny – to všechno si Agáta Hanychová vyzkoušela, když fotila svůj první kalendář po porodu.

A nebyla sama, premiéru má za sebou i její dvouměsíční syn Kryšpín. „Je to naše malá modelka, už to má za sebou,“ smála se Hanychová, která si při včerejším brzkém focení musela dát na čas.

„Vstávali jsme v pět – a to jsem musela Kryšpínka budit, dneska spal nějak dlouho. Že jsem kojila celou noc, snad ani nemusím říkat. Ale je to největší zlatíčko, co existuje, je tak hodný,“ rozplývala se kráska.

Ta prvorozeného syna vybavila huňatým oblečkem, aby na peronu pražského hlavního nádraží nezmrzl. Stačilo, že ona měla co dělat, aby jí nenaskočila »husí kůže«. Pečlivě si také hlídala nalitá prsa.

„Kdyby byla větší a nevešla se do šatů, byla jsem připravená odstříkat mléko,“ prozradila kontroverzní modelka.



Přečtěte si
aznom
4. 10. 2011 • 12:27

To jseš její příbuznej?

aznom
4. 10. 2011 • 11:08

To je ale soustíčko."Aguš" na netu.Hrrr na ni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.