Helena Vondráčková: Sní o muzikálu, ale marně čeká na nabídku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Vondráčková: Sní o muzikálu, ale marně čeká na nabídku

Helena Vondráčková chce zpívat v muzikálu
Helena Vondráčková chce zpívat v muzikálu (Aha! – Marek Pátek)

Velkým přáním Heleny Vondráčkové (64) je opět si zahrát v muzikálu. Na novou roli však stále bezvýsledně čeká.

Vondráčková má s muzikály bohaté zkušenosti. Svůj zpěv už předvedla v Bídnících, Cats i Mona Lise a naposledy si zahrála i v Baronu Prášilovi. Nyní však neví, jestli se Prášil na divadelní jeviště ještě vrátí: „Zatím nevím, jak to bude, jestli bude pokračovat nebo ne. Nicméně bych se těšila na nějakou krásnou roli, která by byla adekvátní mému věku i tomu, co dovedu,“ řekla Vondráčková.

V nejbližší době se však v žádném představení neobjeví, což ji mrzí, protože si muzikály zamilovala. „Je to něco jiného než běžná vystoupení, která provozuji celý život. Muzikál je úžasný v tom, že využívá umělcovo široké spektrum. Každý by měl ovládat pohyb, herectví i zpěv,“ dodala Vondráčková o muzikálové kariéře.

Helena si je ale vědoma toho, že kvalitních muzikálů je u nás nedostatek, stejně jako těch, kteří dokáží na pódiu skloubit tanec se zpěvem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.