Kerekes o líbačce s Macháčkem: Pusa nic neznamená | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kerekes o líbačce s Macháčkem: Pusa nic neznamená

Jiří Macháček a Eva Kerekes prožili románek nejen ve filmu, ale i ve skutečnosti.
Jiří Macháček a Eva Kerekes prožili románek nejen ve filmu, ale i ve skutečnosti. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Falcon)

Dusno na padnutí provázelo včerejší slavnostní premiéru nového filmu Jiřího Vejdělka Muži v naději. Jen před pár dny se totiž provalila nevěra, jíž se v reálném životě herec Jiří Macháček (45) dopustil se svou fi lmovou milenkou Evou Kerekes (30) – a pro premiérové publikum hned komedie získala na pikantnosti!

Macháček, hlavní hvězda snímku, nesměla v kině na pražském Andělu chybět. Už jen proto, že se mu role – více než zdrávo – promítla do skutečného života.

Ve filmu v roli Ondřeje totiž prohlašuje, že »Nevěra je záruka šťastného manželství!« a ve skutečnosti byl před pár dny spatřen, jak se jedné takové nevěry dopouští. Se svojí slovenskomaďarskou kolegyní Evou Kerekes (30) prý byli už při natáčení tak rozpálení, že s nimi při jedné sexuální scéně dvakrát ruplo křeslo.

A vášeň před kamerou se oběma umělcům evidentně zalíbila natolik, že si spolu něco málo začali i v soukromí. Smyslné líbání v ulicích Bratislavy nenechalo nikoho na pochybách. Kerekes ale nad skandálkem mávla rukou:

„Pusa přece nic neznamená. Známe se několik let, máme spolu hezký přátelský vztah. Když jsme byli v Bratislavě sami, tak jsme spolu trávili čas,“ řekla před začátkem včerejší premiéry.

Doma ovšem na Macháčka mezitím čekala přítelkyně Kristina Dufková (32) a dvě děti. Jestli tím Jiří utužil dlouholetý vztah se známou animátorkou, se teprve ukáže...



Autor:  LUBOŠ PROCHÁZKA,NIKOL KLEVCOVOVÁ

Přečtěte si
janocz
26. 8. 2011 • 16:10

 No tak já teda včera na filmu byla, a tu větu neřekl Ondřej, ale jeho tchán. A Kerekes se jmenuje Vica..palec dolů

defakto
25. 8. 2011 • 12:20

S Macháčkem ? No fúj !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.