Dilema herce Jana Šťastného: Potřebuje nový byt, ale... Nemá peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dilema herce Jana Šťastného: Potřebuje nový byt, ale... Nemá peníze!

Bára Petrová a Jan Šťastný se těší na nové bydlení.
Bára Petrová a Jan Šťastný se těší na nové bydlení. (Aha! – Martin Pekárek, Martin Hykl)

Herec Jan Šťastný (45) hledá pro sebe a těhotnou přítelkyni herečku Báru Petrovou (25) nový byt. „Sháníme byt, ale kupovat ho nebudeme, na to nemáme fi nance,“ prozradil Štastný, který přitom jistě coby seriálový doktor Frynta vydělává už pár roků »dlouhé« peníze.

Populární herec má trvalé bydliště pořád na Praze 6 v Liboci, ale s milenkou přebývá v centru, u Divadla na Vinohradech. Nový byt si chce pronajmout a celkově zrekonstruovat.

„Hlavně to musí být větší bydlení než máme nyní, abychom se tam všichni tři vešli a cítili se dobře,“ řekl herec s úsměvem na rtech. „Hledáme už docela dlouho. Jakmile toto vyřešíme, bude čas na další věci...,“ dodal.

Tím je samozřejmě svatba. Říká se, že na nedávné dovolené v italských Benátkách už Šťastný svou mladou přítelkyni Báru požádal o ruku, to však umělec popírá. „Zásnuby se zatím nekonaly, ale brzy snad budou,“ řekl exkluzivně deníku Aha! populární herec, který po boku mladší milenky vypadá skvěle. Je totiž opravdu zamilovaný!

„Miluji Báru natolik, že bych chtěl pro ni velkou svatbu, tak aby se jí ten den líbil nejvíce a byla naprosto spokojená,“ dodal Šťastný. Jan by si měl se svatbou pospíšit, protože jeho přítelkyně je v pátém měsíci těhotenství...



Přečtěte si
illis
22. 8. 2011 • 20:02

první dítě. Pokud vím, tak porodila snacha Jana Šťastného holčičku. Ta byla také opakovaně v tisku, zvláště pro její porno kariéru.

znalec
22. 8. 2011 • 09:10

nevěřím, že by vytížený herec neměl na byt a ta těhotná taky prolezla několika seriály, všechno prochlastat a prokouřit snad nelze.....

majojo
22. 8. 2011 • 09:05

Dáma už je zase těhotná? Vždyť nedávno porodila. A že pan šťasdtný nemá na byt? No to je snad pohádka, ve které hrával price.

illis
22. 8. 2011 • 08:27

snad tak strašné nebude. Herci patří k lidem, kteří mají za práci velmi slušně zaplaceno, na rozdíl od jiných. Jan Šťastný hraje v divadle, v televizním seriálu a nejsou to malé role. Navíc si lze vzít hypotéku, on ještě není tak starý na to, aby to nesplatil. Pokud si byt jen pronajme, tak na nájemném a provizi pronajímateli zaplatí spoustu peněz a stále bude bydlet bez vlastního bytu. Jiřina Bohdalová stačila naspořit hodně milionků. Nyní koupila vnukům vilku, další milionky padnou na rekonstrukci a určitě jí ještě nějaké zbydou, v tom má paní Jiřina jasno, bez koruny by určitě nezůstala .

quonex
22. 8. 2011 • 07:00

Takového zajíčka má na mazlení. To by ale měl přitlačit a něco skromného by měl dát do placu. Jinak mu uteče. Slavný a bez peněz, to není zajímavá partie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.