Ivana Chýlková: Kšeft za milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ivana Chýlková: Kšeft za milion!

Chýlkové se začíná konečně dařit na celé čáře a získává jednu lákavou nabídku za druhou.
Chýlkové se začíná konečně dařit na celé čáře a získává jednu lákavou nabídku za druhou. (Aha! – David Kundrát, ara)

Herečka Ivana Chýlková (47) po neúspěchu seriálu »On je žena!« konečně dostala pořádný kšeft. Zahraje si hlavní roli v chystaném sitcomu »O mé rodině a jiných mrtvolách«, který píše Halina Pawlowská (56). Za své účinkování by měla partnerka Jana Krause (57) dostat pěkně kulaťoučký milion korun.

Pawlowská právě dopisuje poslední díly sitcomu, jehož natáčení by mělo začít ještě tento měsíc. „Hlavní roli skutečně přijala Ivana a psát přímo pro ni je radost,“ říká scenáristka a moderátorka. Prima, která sitcom produkuje, je však na informace skoupá. „Nebudu vám to vyvracet ani potvrzovat,“ napsala deníku Aha! mluvčí televize Prima Jana Mrákotová.

Chýlkové se nyní opravdu daří, další peníze si na své konto připíše i díky hlavní roli ve filmu »Perfect days« režisérky Alice Nelis (40). V něm ztvárňuje úspěšnou čtyřicátnici, které ke štěstí chybí pouze dítě, a proto se rozhodne jednat. Ivanu Chýlkovou čeká i role v muzikálu Vražda za oponou. „Na tu roli se už moc těším, je to napínavé a vtipné zároveň,“ raduje se.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.