Kouzelník Nedvěd a »jeho« Veronika: Rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kouzelník Nedvěd a »jeho« Veronika: Rozchod!

Vztah s Veronikou je už minulostí.
Vztah s Veronikou je už minulostí. (Aha! – Petr Novotný)

Trapnomág Richard Nedvěd (28), který si bránice diváků získal v soutěži Česko Slovensko má talent a jehož obličej použil v reklamě telefonní operátor, se o víkendu vydal do Las Vegas.

„Budu tam na kouzelnickém kongresu čerpat inspiraci pro svůj připravovaný pořad,“ prozradil Aha! na letišti vtipálek, který se však zasmušil při otázce, proč je na letišti sám. „S Veronikou jsme se před třemi týdny rozešli,“ hlesl nakonec.

Dlouho připravovaná cesta by měla být lékem na bolest z rozchodu s dívkou, které opakovaně vyznával lásku v přímých přenosech. „Měl jsem málo času a ona potřebovala času víc, než kolik jsem jí ho mohl dát,“ pokrčil rameny Richard, který je tak po dvou letech vztahu opět sám. Do Las Vegas na se ale moc těší.

„Musel jsem se zaregistrovat už před rokem, protože tam mají přístup jen kouzelníci. Pak máme v plánu jet do L.A. na další kouzelnické setkání a zajedeme i někam k moři. Samozřejmě zajdu i do kasina, kde si vyzkouším black jack a láká mě ruleta. Vzal jsem si jen určitý obnos, který jsem ochotný pro zábavu prohrát, ale neřeknu kolik,“ smál se mistr legrace.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.