Transformers jsou zpátky... ale bez Megan Fox! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Transformers jsou zpátky... ale bez Megan Fox!

Transformers jsou v plné formě!
Transformers jsou v plné formě! (Bontonfilm)

V kinech se ve čtvrtek už potřetí rozhostí bitva mezi Autoboty a Deceptiokony. Tentokrát ve 3D a bez sexy krásky Megan Fox.

První dva díly Transformers v kinech vydělaly přes 1,5 miliardy dolarů a není tak divu, že se po dvou letech opět pouští do další fáze svého nekonečného boje, do něhož jsou proti své vůli zapleteni i obyvatelé Země. Roboti maskovaní za auta jsou v plné formě a díky 3D efektu předvedou doslova výbušnou podívanou.

Mezi kovovými monstry má své místo Shia LaBeouf jako Sam, který se dříve vyjímal po boku Megan Fox. Ta ale ovšem dostala od režiséra Michaela Baye padáka, protože spolupráci s ním údajně přirovnala k praktikám nacistického diktátora Adolfa Hitlera. A to se ani v Hollywoodu neodpouští.

Žádný filmový trhák se však bez ženských sexy křivek neobejde, proto v Transformers 3 dostala šanci modelka Rosie Huntington-Whiteley. A podle fotografií lze soudit, že to nebyla vůbec špatná volba…

Nově se v herecké sestavě objeví i herec John Malkovich, který se letos chystá zopakovat svou návštěvu na karlovarském festivalu, přestože byl nedávno v Praze okraden.

Akční trhák Transformers 3 už viděli první čeští diváci. Na VIP premiéru do pražského Imaxu na něj s potomky dorazil Otakar Brousek, Jan Tuna i Kryštof Michal.

Ochutnávku z Transformers 3 najdete v galerii.


Právě v kinech:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.