PROSTŘENO: Renáta vařila ze zkaženého masa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Renáta vařila ze zkaženého masa!

Renáta a její "zelené" maso...
Renáta a její "zelené" maso... (TV Prima)

Úvodní hostina u Renáty Soukupové (39) se nečekaně proměnila v horor. Vše měla dokonale připravené… až na maso, které jí přes noc v lednici zezelenalo!

Když se Renáta chystala na své oblíbené hovězí ptáčky, s hrůzou zjistila, že podcenila nákup surovin. „Ježišmarja, to jim nemůžu dát! To by mě celá vesnice ukamenovala,“ zděsila se pondělní hostitelka.

Jenže do večeře zbývá pár hodin a zkažené maso je teoreticky pořád lepší, než prázdný talíř… Renáta je v nezáviděníhodné situaci. Pokud půjde znovu nakupovat, nestihne včas připravit předkrm. Jakou variantu nakonec zvolí?

Jako nejvýstřednější návštěvník se od prvního okamžiku ukázal Michal, který u stolu doplňuje sestavu čtyř žen. Podle Renáty se chová nějak podezřele. „Na můj vkus je trochu moc žoviální. Pusa hned po dvou vteřinách a tykání bez dovolení?“ diví se poněkud konzervativní hostitelka.

I když Michal během večeře pronese několik narážek, na své soukromí, ženy taktně mlčí. Že by je opravdu nic nezajímalo? Spíše sbírají odvahu do dalších dnů…

Renáta je ze sestavy soutěžících nadšená. Před servírováním hlavního chodu se rozplývá, jak jsou všichni milí, příjemní a tolerantní. Vydrží jí to až do chvíle, kdy okusí její „úžasný koláč“? Renáta s ním až doteď slavila úspěch. V čem tentokrát chybovala?

Dočká se vytoužených 27 bodů, které by si sama nadělila? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
guppy
20. 6. 2011 • 10:55

Protože je to od začátku domluveno dopředu. Takovéhle pitchoviny ani jinak fungovat nemohou

dzery
20. 6. 2011 • 07:59

Přidá mi že redakce je nějaká praštěná.Proč vše píše dopředu jak to dopadne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.