Simona Krainová: Karla jsem odsunula na druhou kolej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simona Krainová: Karla jsem odsunula na druhou kolej!

Max je nejspokojenější v náručí své mámy. „Je moc usměvavý, skoro vůbec nebrečí, je úžasný,“ pochvaluje si ho Simona. Malý Max je celý táta! „To bude asi tím, že jsou oba plešatí,“ směje se.
Max je nejspokojenější v náručí své mámy. „Je moc usměvavý, skoro vůbec nebrečí, je úžasný,“ pochvaluje si ho Simona. Malý Max je celý táta! „To bude asi tím, že jsou oba plešatí,“ směje se. (Aha! – Igor Zehl)

Modelka a nyní především matka sedmiměsíčního Maxe Simona Krainová (38) sice kvůli výchově synka odsunula svého manžela Karla Vágnera (37) na pomyslnou druhou kolej, jejich vztah je ale podle ní nyní mnohem hlubší a láska má doslova jinou dimenzi. „Karel to chápe, nic mi nevyčítá,“ přiznává Krainová.

Simono, jaký je váš manžel otec? Pomáhá vám?

„Je výborný, pomáhá mi ve všem. Má výhodu, že už má jednoho skoro čtyřletého syna, takže má zkušenosti. Nejlepší je, když máte už zaučeného chlapa. (smích) On do toho vpluje vždy lehce a přirozeně. Nebojím se nechat ho s malým o samotě nebo aby ho vykoupal.“

Co se ve vašem vztahu po narození Maxe změnilo?

„Naše láska má úplně jinou hloubku. To člověk pozná, až když má dítě. Dívám se na něj jinak, než předtím. Byl kamarád, sexuálně přitažlivý, všechno fungovalo, ale teď? Ta něha! Já si ho vážím, neumím to popsat a nazvat, ale ta neskutečná něha, která tam je! Vnímám ho skrze našeho syna a to jak se dívá na Maxe způsobuje, že ve mně rostou pocity, které jsem předtím nikdy nezažila. Je to fakt hezký. Je to samozřejmě někdy i těžký, protože většinu své pozornosti soustředím jen na malého.“

A to Karel snáší jak?

„On to chápe, opravdu mi nic nevyčítá a trpělivě čeká, až na něj přijde řada. (smích) V osm večer, když Maxe uložím, mi třeba Karel řekne, jestli si zajdeme dolů na večeři, ale já jdu radši spát. To každá máma zná. Za spánek dáte zlato. Když mám deficit spánku, jedu na půl plynu, prostě to nejsem já. Z deseti hodin spánku jsem už upustila, to jsem vzdala. (smích) Ale chtěla bych alespoň sedm osm. Jsem fakt unavená, protože si s Maxem furt hraju, věnuju mu maximální pozornost.“

Jak spolu trávíte čas, když na Karla přijde řada?

„Tím, že bydlíme ve Slovanském domě, je to úžasný. Jen sjedeme výtahem a skočíme do kina. Zavolám chůvě Magdě, ať přijde v osm a v osm deset už nám hraje kino. Zhlédneme film a za chvíli jsme zas doma. Nebo si dolů skočíme do restaurace. Nemusíme nikam vyjíždět autem, hledat místo na zaparkování... Ušetříme tím čas, který můžeme věnovat sobě.“



Přečtěte si
ivoadler
8. 6. 2011 • 11:35

Všechny blbky se po narození dítěte upnou na něj a partner je na druhé koleji. Je opravdu otázkou, jak dlouho to Kája vydrží. Ještě že má tu praxi z předchozího vztahu. Hupky dupky na večeři do hospody ve Slovanském domě. Že by madam stála u plotny, to opravdu nehrozí. Nejvejš si tak hrát s dítětem. Ta krá.va ví ho.vno, co je skutečný život. Přeju jí, aby to poznala.

marmelada
7. 6. 2011 • 16:29

Všechny děti jsou prostě "boží". jen si je maminka nesmí pokazit rozmazlováním. Ať z nich může mít radost vždy, i v dospělosti, a až bude ve věku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.