Česká Miss 2011 skládá zkoušku z dospělosti... Na koupališti?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Česká Miss 2011 skládá zkoušku z dospělosti... Na koupališti?!

Učení na maturitu si zpříjemňuje pobytem u bazénu.
Učení na maturitu si zpříjemňuje pobytem u bazénu. (Otakar Černý)

Právě v těchto dnech na svém domovském gymnáziu v Českých Budějovicích maturuje nejkrásnější česká dívka Jitka Nováčková.  Den volna mezi jednotlivými částmi zkoušky využila k nabrání sil a opakování nejzapeklitějších příkladů, maturuje totiž mimo jiné z matematiky. „Matika mě docela baví, dokonce jsem si podala přihlášku mimo jiné i na ekonomku do Prahy,“ řekla s úsměvem mladá kráska.

Aby Jitka udržela koncentraci, vsadila na zelený čaj. „Někdo má radši kafe, ale to já moc nemusím. Ale protože ráda zkouším novinky, ochutnala jsem ledové čaje Tea.m.  A zachutnaly mi, jsou osvěžující, což je v těhle horkých dnech super.“

Čaj Tea.m doplňuje energii, osvěží a hlavně je z pravých čajových lístků. O reklamní kampani s Karlem Gottem na tento čaj, kterou vymyslel režisér Petr Čtvrtníček, Jitka zatím jen slyšela. Humor Petra Čtrvtníčka jí sedí a Gotta, který se drží na špici showbyznysu mnoho dekád, považuje mladá kráska za velkého inspirativního profesionála.

I po završení studia na gymnáziu bude mít Jitka poměrně napilno. Čekají ji zkoušky na Vysokou školu a příprava na Miss Universe, kde bude reprezentovat českou krásu. „Taky se už těším, že po maturitě trochu zvolním tempo a budu mít víc času nejen na práci, ale i na zábavu. Jako každý rok se chystáme na vodu a na kola. A doufám, že třeba konečně zahlídnu v televizi reklamu na čaj Tea.m s Karlem Gottem, slyšela jsem na ní zatím samou chválu, tak jí chci taky vidět,“ dodala se smíchem Jitka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.