Marek Eben: Takhle válí golf! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Marek Eben: Takhle válí golf!

Eben se skláněl před umem portugalského hráče Sebastiana Lorenteho.
Eben se skláněl před umem portugalského hráče Sebastiana Lorenteho. (Aha! – Martin Hykl)

I když moderátor Marek Eben (53) není v golfu žádným nováčkem, stále jsou věci, které ho na hřišti přinejmenším překvapí.

„Golf hraju deset let, ale nikdy jsem netušil, že je tohle možné,“ podivoval se moderátor nad výkony handicapovaných golfistů, kteří poměřili síly na svém historicky prvním turnaji nedaleko Břas u Plzně.

„Bylo to velmi překvapující odpoledne, protože tím, že golf sám hraji a zároveň mám manželku vozíčkářku, znám obě sféry docela dobře,“ nechal se slyšet oblíbený moderátor. „Netušil jsem ale, že by se to dalo propojit. Že by mohli vymyslet takový druh vozíku, který by mohl vjet na green, aniž by ho poškodil,“ dodal Eben s tím, že je opravdu okouzlující vidět, co všechno je možné.

Součástí turnaje, kterého se zúčastnila stovka hráčů z osmi zemí, bylo i předání šeku na půl milionu korun, který společnost Konto Bariéry věnuje na projekt Sport bez bariér.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.