Marek Eben: »Meloun« pro primátora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marek Eben: »Meloun« pro primátora!

„Co to uklidit na magistrát?“
„Co to uklidit na magistrát?“ (ČT)

Jeho kultivovaný humor je pověstný, ten největší vtip si ale moderátor Marek Eben nechal na poslední díl soutěže StarDance. V přímém přenosu předal novému pražskému primátoru Bohuslavu Svobodovi meloun, a to v narážce na špatnou pověst pražského magistrátu.

Meloun, který posloužil jako doplněk k tanečnímu vystoupení Anety Langerové a který po jejím odchodu zůstal ležet na schodech k parketu, Ebena zaujal. A hned si věděl rady, co s ním. „Magistrát Prahy je vhodné místo, kam by se dal uklidit,“ uháněl s ním vstříc Svobodovi, který jako jeden z hostů večera zasedl hned v první VIP řadě.

Sál bouřil nadšením, Svoboda ale vzal narážku s nadhledem. „Odnesl jsem si ho domů,“ smál se včera do mobilního telefonu. O tom, že si na něj Eben takový vtípek připravil, neměl ani potuchy. „Ani já sám jsem nevěděl, že se finále zúčastním. Pozvánku jsem dostal teprve v pátek,“ vysvětlil Svoboda.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.