Tahle Kanaďanka na Facebooku tvrdí: Tomáš Plekanec je můj manžel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tahle Kanaďanka na Facebooku tvrdí: Tomáš Plekanec je můj manžel!

Jasný důkaz o tom, že 25. června Tomáš byl v Prostějově.
Jasný důkaz o tom, že 25. června Tomáš byl v Prostějově. (pro Aha! – Jiří Vojzola)

Hloupý vtip, nebo snad projev přehnané fanouškovské lásky? Pohledná hnědovlasá Kanaďanka na svém profilu na Facebooku tvrdí, že se loni provdala za hokejistu Montrealu Canadiens Tomáše Plekance (28). Dokonce uvádí své jméno: Chantal Plekanec Monetteová (28)!

Je to samozřejmě nesmysl jako trám, Tomáš je šťastný s Lucií Vondráčkovou a má plnou hlavu příprav na blížící se svatbu. „Mám opravdu jiné starosti než řešit tyhle hlouposti,“ řekl včera Aha! a celou dobu se do telefonu smál.

Moc dobře ví, kde je pravda. „Tu holku vůbec neznám,“ podotkl. Zvláštní, že údajná Plekancova manželka uvádí jako datum svatby 25. června 2010. Což je den, kdy se měl Tomáš v Prostějově seznámit s Lucií. Nejde tedy o jejich šprým na účet médií, s nimiž o soukromých věcech komunikují jen zřídka?

„To fakt ne, zabýváme se úplně jinými věcmi,“ usmíval se Plekanec. V inkriminovaný den hrál fotbalový turnaj, po něm šel na charitativní akci, na které Lucka zpívala. Svatbu mezitím by nestihl ani Superman…

Přečtěte si
pajajapaja
21. 5. 2011 • 20:08

Tak nevím, on ji údajně vůbec nezná, ale na facebooku ji má v přátelích........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.