Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec: SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec: SVATBA!

Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková při toulkách Bratislavou. Pojedou tam snad i na svatební cestu? To asi ne...
Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková při toulkách Bratislavou. Pojedou tam snad i na svatební cestu? To asi ne... (Aha! – Martin Hykl, Mária Rušinová, David Kundrát, ČTK/AP)

Loni v listopadu prosákla novina, že spolu hokejista Tomáš Plekanec (28) a zpěvačka Lucie Vondráčková (31) už dobrý půlrok chodí. V dubnu zase prasklo, že jsou zasnoubeni. Útočník Montrealu Canadiens svoji lásku požádal o ruku. A o víkendu už Lucka ohlásila vdavky. Berou to hopem, dokonce padají slova o miminku!

Hokejový nároďák vybojoval na světovém šampionátu v Bratislavě bronzové medaile, hráči stihli večeři, krátkou oslavu a rozprchli se domů. A Lucie s Tomášem se mohli vrhnout na přípravy veselky. „Ano, už máme termín a místo,“ řekla jen stručně pro iDnes.

Přestože se zasnoubili hned zkraje roku a slíbili si, že se vezmou do roka a do dne, svatba už musí proběhnout v létě. Že by bylo na cestě mimčo? Hmm, prý ne, Tomáš jen musí stihnout start NHL. A kemp Montrealu před zahájením soutěže začíná už v září.

„Dítě? Tak to je spíš otázka pro nějakého věštce,“ usmívala se Lucka tajemně. Ale šaty už má prý vybrané, to ví jistě...

Oba milenci už spolu bydlí v Montrealu. Lucie si v Kanadě dokonce našla nahrávací studio, takže se dál věnuje muzice a kariéru nepřerušila. Za Tomášem jezdila i v minulých dnech do Bratislavy a podporovala ho při zápasech.

„Pleky je zamilovaný, tak aby se mu nestýskalo, pouštěli jsme mu v kabině písničky Lucky,“ hecoval jeden ze spoluhráčů. Nikdo prý ale netušil, že se chystá svatba.

Oba ostatně místo tají. „Nejsem moc na velké divadlo okolo,“ bránila se. A Tomáš bývá ještě tajemnější. Je zamilovaný, po bronzové medaili si na krk pověsí svoji zlatou holku...



Autor:  zbk

Přečtěte si
lamis
6. 6. 2011 • 23:39

moc ti to preji ,je videt na vas, ze se k sobe hodite a nate se radi to nejsou takove ty chvilkove vzplanuti ,pisnicky ,bez urazky ,moc se mi nelibi ,ale to neni to podstatne ,ja take ziji, jiz dlohou dobu v zahranici ,take jsem sla za manzelem ,mame 3 krane dcery a plnno vnoucatek ,ta laska ,ta nas jen vsechny drzi pohromade, bez ni to neni ono, preji ti mnoho stesti v tom novem zamorskem domove , i ja jsem za morem ,nekdy to moc boli, ale da se to ,s dobrym milujicim partnerem zvladnou

vochomurka
17. 5. 2011 • 23:27

Lucka usadí i keď je to pre mňa taká "ľadová princezna",

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.