Aneta Langerová přišla o cenné věci: Vykradli mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Aneta Langerová přišla o cenné věci: Vykradli mě!

Aneta Langerová
Aneta Langerová (Aha! – Martin Hykl, ara)

Zpěvačka Aneta Langerová (24) na včerejší návrat z koncertu v Košicích jen tak nezapomene. „Nějaký dobrák mi vykradl byt. Vzal s sebou vše, co pro mě mělo velkou hodnotu,“ posteskla si první česká SuperStar.

„Vzal mi i veškerá má data – práci na nových věcech, podklady na koncertní hraní a celý archiv všeho, co jsem kdy udělala. Je to sedm let života zaznamenaných na několika hard discích a v počítačích a moc mi na tom záleží,“ smutní Aneta, která prosí všechny, kteří by se s jejími daty a věcmi setkali, ať se jí ozvou.

„Kdyby někdo z vás narazil na dva notebooky značky Apple nebo na několik hard disků, na kterých by stále byla má data, prosím, dejte mi vědět, vykoupím je od vás zpátky. Budu ale vděčná i za jakoukoliv zprávu, která by mě k mým věcem přiblížila,“ doufá Langerová a věří, že něco ze své nové tvorby později neuslyší od někoho jiného.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.