Černocká versus Pawlowská: Babičkovský souboj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Černocká versus Pawlowská: Babičkovský souboj!

Petra Černocká se dokáže o malou Olivii Coco postarat.
Petra Černocká se dokáže o malou Olivii Coco postarat. (Foto Aha! – David Kundrát)

Herečka Petra Černocká (61) i spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (56) jsou čerstvými babičkami. Jenže zájem o malé mrňousky mají zcela odlišný.

Zatímco Pawlowská se nechce své dceři Natálce (30) do ničeho plést, Černocká už se naučila koupat, přebalovat a dokonce je připravena malou Olivii Coco (3 měsíce) kdykoliv hlídat.

Moderní babička Pawlowská se prostě věnuje svým pracovním aktivitám a jednou za den se zaskočí na malého Huga (1 měsíc) kouknout. „Samozřejmě ho vidím každý den, ale do ničeho se nepletu.

Ona ho zatím Natálka ani nedá z ruky,“ přiznala deníku Aha! Halina, která se s Petrou Černockou potkala na křtu kuchařky Markéty Hrubešové.

„Ještě před pár měsíci jsem si myslela, že mě to nebude vůbec zajímat, dneska ale volám a chci vědět o každém otočení a zamumlání, stala se ze mě opravdová babička,“ svěřila se Černocká.



Přečtěte si
aha-aha
7. 5. 2011 • 22:25

Také si Petru pamatuji z dob prvního manželství s Janem Vaculíkem, ale tiky jsem u ní nikdy neviděla.A že jsem nevynechala žádné Petřino vystoupení.Petra zamlada byla jako panenka a i dnes je prostě překrásná.Ale vždycky to byla pohodářka, takže ty tiky jste asi viděla jen Vy.

avina
7. 5. 2011 • 22:12

Petra Č. vypadá líp než zamlada.Pamatuji ji z počátku prvního manželství-před vystoupením,silné tiky,nervozita,neurotik...Vystupovala u nás na akci venku- na pódiu byla pak perfektní.Ale předtím,šok-ty tiky silné...

atramka
7. 5. 2011 • 19:42

je veľmi pekná babička

illis
7. 5. 2011 • 18:26

dělá celé rodině i babičce radost . Jen si nejsem jistá, zda druhé jméno Coco vybrali rodiče správně. Olívie je nádherné jméno, má mnoho podob, ale jak se vypořádají vrstevníci se jménem Coco, až půjde malá do školky, školy a nebo jen tak venku, tak to možná nebude vždy příjemné. Synovi mé známé nechala rodina křestní jméno přepsat než šel do školy, ve školce už měl se jménem problém. Raději ho ani nepíšu.

smidrsova
7. 5. 2011 • 11:26

asi si redaktoři dělají legraci. když píší, že se babička naučila přebalovat a koupat. Lze totiž předpokládat, že sama své dítě již odchovala. Uffff

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.