Herečka Nela Boudová: Ve spárech psychopata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herečka Nela Boudová: Ve spárech psychopata!

Nela Boudová
Nela Boudová

Herečka Nela Boudová (43) má problém! Někdo ji ničí anonymy.

Podle nich má vdaná hvězda seriálu Vyprávěj poměr s bývalým šéfem Národní protidrogové centrály Jiřím Komorousem (50) a kromě toho má být i oddanou členkou řádu Ordo Lumen Templi. Nela se zlobí – psychopat jí narušuje rodinný život i práci!

„Ordo Lumen Templi je divná parta. Je s podivem, že se k této sektě hlásí i Boudová. Kromě toho už dlouho udržuje poměr s Komorousem. Co na to jeho žena a pan Lekeš (dramaturg Jan Lekeš – pozn. red.), s nímž si Nela pořídila dvě děti?“ píše se v anonymu, který má Aha! k dispozici.

Co na hanopisy říká Boudová? Prý jsou dílem psychopata! „Je to snůška lží. Ten člověk mi znepříjemňuje život už tři měsíce. Posílá to všude možně. Dorazilo to i do Činoherního klubu, kde už léta hraji.

Netuším, kdo by to mohl být,“ zlobí se herečka, která si zahrála i ve Velmi křehkých vztazích či ve filmech Líbáš jako bůh, Vratné lahve apod. „S panem Komorousem se znám léta, křtil moji knihu. Ale to, co se píše v tom dopise, je neuvěřitelné,“ říká Boudová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.