Koller proti všem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koller proti všem!

David Koller s manželkou Sylvou čekají radostnou událost.
David Koller s manželkou Sylvou čekají radostnou událost.

PRAHA – Bývalý a kdysi velmi populární frontman skupiny Lucie David Koller (45) už delší dobu žije v ústraní! Věnuje se totiž především své rodině a manželce Sylvě, která je v šestém měsíci těhotenství. Nebýt jeho nově vydaného sólového alba, které natáčel v létě a celé si ho produkoval sám, asi by se na něj úplně zapomnělo.

„Deska by měla obsahovat jedenáct písní, na kterých se mnou vedle Marka Minárika, který hraje na baskytaru, spolupracovali dva moji noví spoluhráči – klávesista Michal Nejtek z Agonu a kytarista Michal Pelant,“ prozrazuje sestavu své současné skupiny David Koller. Ke svému působení ve skupině Lucie, jež skončilo Kollerovým vyhazovem, ani ke svým bývalým kolegům se Koller vyjadřovat nechce. Zdá se, že vztahy s bývalými parťáky jsou stále na bodu mrazu.

Jenže jak se zdá, tak kontroverzní Koller nemůže najít společnou řeč téměř s nikým z hudební branže. „Já jsem s Davidem zkoušel spolupracovat, ale to prostě nešlo. Nechápu, co se mu stalo, ale on je jako člověk téměř nesnesitelný. Ostatně většina hudebníků, co s ním za poslední dobu přišla do styku, si naprosto vážně myslí, že se zbláznil,“ prozradil Aha! jeden z tuzemských špičkových kytaristů. Podaří se Kollerovi českému šoubyznysu jeho novou deskou dokázat, že není blázen, ale génius?

Autoři: Soňa STEHLÍKOVÁ, Josef KOUKOLÍČEK
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.