Manažer Sklenaříkové: Nerozvádí se! Jsou to drby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manažer Sklenaříkové: Nerozvádí se! Jsou to drby!

Adriana s manželem Christianem Karembeu...
Adriana s manželem Christianem Karembeu...

Christian Karembeu a Adriana Sklenaříková jsouprý spolu a žádné problémy nemají. Jedinému dítěti Christiana je 15 let, měl jej tedy ještě před manželstvím s topmodelkou.

»Zaručené« zprávy z minulého týdne se snaží na pravou míru uvést slovenská média. Adiana (39) i její manžel Christian (40) stále mlčí, nikdo se nesnažil ani vysvětlit, jaký vztah je mezi ní a údajným milencem podnikatelem Andrewem, s nímž chodí na večeře a který ji chodí podporovat na francouzskou Let´s Dance. Promluvil ale Adrianin manažer Miro Šimonič. A ten jednoznačně odmítl, že by se hvězdný pár rozcházel.

O údajném rozchodu informovalo francouzské periodikum Voici a podle belgického večerníčku Le Soir Magazine.

„Od středy jsem ve Francii u Adriany a Christiana. Jejich manželství je v úplném pořádku. Žádný rozchod se nekoná, jsou to obyčejné absurdity,“ řekl důrazně Šimonič pro slovenské TVnoviny.sk a Topky.sk.

A Christianovo nemanželské dítě? Jediným jeho potomkem je prý dcera Ines, které je už 15 let. Ta ale není žádným tajemstvím, bývalý fotbalista ji dokonce občas navštěvuje. Žije i se svou matkou Estelle poblíž Paříže. A pokud jde o milence, je to prý jen rodinný přítel. Zřejmě ale až příliš aktivní rodinný »přítel«, který se hodně snaží, aby se Adriana necítila osamocená, ve chvíli, kdy není s manželem…

O údajném rozchodu informovalo francouzské periodikum Voici a podle belgického večerníčku Le Soir Magazine.



Autor:  ex

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.