George Clooney odmítl veselku: Zůstanu svobodný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

George Clooney odmítl veselku: Zůstanu svobodný!

Fotografie
Fotografie (internal)

„Už jednou jsem to zkusil a zjistil jsem, jak manželství funguje,“ řekl skepticky naladěný George Clooney (49) v americké televizní talkshow.

Na námitky moderátora, že jeho rodiče jsou spolu už 51 let, jen mávl rukou a odmítl se o svém možném sňatku dále bavit.

Pro Clooneyho krásnou přítelkyni Elisabettu Canalis (32) je to rána. Neustále doufala, že si ji hollywoodský herec přece jen vezme, a teď se zdá být všem nadějím konec.

Clooney byl v letech 1989 až 1993 ženatý s herečkou Talií Balsam (51), ale rozpad svazku ho zřejmě už navždy přesvědčil, že další ženitba by byla jen ztrátou času.

Ve studiu přitom vedle herce seděl jeho otec Nick, který s Georgeovou matkou Ninou šťastně žije už víc než půl století, což ale pro hvězdu filmů Siriana nebo Dannyho parťáci zjevně není dostatečnou motivací.

Inspiroval se ve filmu?

Ve filmu Od soumraku do úsvitu se upírka Salma Hayek (44) chystá Clooneyho zabít. „Vítej v pekle,“ říká mu kráska. „Ne, díky, ženatý už jsem jednou byl,“ odvětil Clooney, než upírku zlikvidoval.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.