Petr Konáš: Dostal od přítelkyně kopačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Konáš: Dostal od přítelkyně kopačky!

Petra Konáše role seriálových doktorů proslavily natolik, že má zástupy obdivovatelek. Zpráva pro ně: Je volný!
Petra Konáše role seriálových doktorů proslavily natolik, že má zástupy obdivovatelek. Zpráva pro ně: Je volný! (TV Nova)

Fanynky Petra Konáše (27) by měly zbystřit!

Herec, který se blýskl už v Ordinaci v růžové zahradě a v současné době září v seriálu Cesty domů v roli mladého lékaře Šimona Kosíka, se rozešel se svojí přítelkyní a je zase volný! Proč dostal playboy, jehož tvář rozpaluje doběla tisíce českých žen, kopačky?

Mladý herec s přehledem kraluje žebříčku nejoblíbenějších postav seriálu Cesty domů, což bude rozhodně zásluha fanynek, pro něž je čerstvě volný! „Jsem zase sám, s přítelkyní jsme se rozešli,“ přiznal kolegům zasmušile na čtvrtečním seriálovém mejdanu, na němž se jen mihl.

A důvod? „Nechtěl a neuměl jsem se hádat,“ objasňuje. „Možná to zní banálně, ale je to tak. Kdykoli jsme se o něčem začali dohadovat, radši jsem vycouval. Hádky, to není nic pro mě. Na rozdíl od partnerky. A to je také hlavní důvod, proč jsme šli od sebe,“ tvrdí Konáš, jehož dívka prý už dál nechtěla mít doma »leklou rybu«. „Ale rozešli jsme se v dobrém,“ ujišťuje Konáš.

Přitom ještě v létě to vypadalo na velkou partnerskou idylku. „Byli jsme na pár dnů v Chorvatsku. Užívali jsme si moře, courali se po maríně, koukali na lodě... Skvěle jsme si to užili,“ pochvaloval si prázdninový program s dnes již bývalou přítelkyní, jejíž jméno úzkostlivě tají.

Sympatický herec, který si poprvé fanynky získal coby nezvedený doktor Šambera z »Růžovky«, ale nemusí zoufat, že by byl dlouho sám. Jistě už si na něj »brousí zuby« jiné krásky...

Autor:  Lukáš Vltavský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.