Zagorová & Margita: Večer oslaví 110. narozeniny!
PRAHA – Manželé Hana Zagorová (60) a Štefan Margita (50) se rozhodli pro pořádný narozeninový mejdan. Jak by taky ne, když společně slaví 110. narozeniny! A jak taková oslava bude dnes večer v luxusní restauraci SOHO+ probíhat?
Manželé Hana Zagorová (60) a Štefan Margita (50) se rozhodli pro pořádný narozeninový mejdan. Jak by taky ne, když společně slaví 110. narozeniny! A jak taková oslava bude dnes večer v luxusní restauraci SOHO+ probíhat? Deník Aha! to ví! A dokonce vám i prozradíme, na čem si vybraní hosté pošmáknou!
Párty ke společným 110. narozeninám devítinásobné Zlaté slavice a operního pěvce se uskuteční dnes večer od 19 hodin na terase luxusní restaurace SOHO+ a bude mít středomořský styl. Vstup bude jen pro zvané, kteří se na párty dostanou na základě speciální pozvánky v podobě kreditní karty na jméno. Mezi očekávanými dvěma stovkami hostů nechybí Karel Gott nebo Jiřina Bohdalová a pozván je také exprezident Václav Havel i současný prezident Václav Klaus.
Velkolepou oslavu nazvanou 110 let Hanky a Štefana produkuje Sidovsky Management, který zpěvačku v posledních letech zastupuje, a proslýchá se, že pro oslavence chystá mnohá překvapení.
110 let Hanky a Štefana
Welcome drink
-
sklenka Prosecco Valdo s malinou
Welcome table
-
variace trio kanapes (uzený losos na toastu s creme fresh, sýrová kostka s ovocnou variací, šunkové mini tapas )
Studený bufet
-
marinované lososové plátky ve smirnoff vodce s bolivijskými borůvkami
-
marocký těstovinový salát s grilovanou zeleninou, kousky nektarinek a dozlatova pečenou cibulkou
-
řecký salát
-
caprese špízy s baby mozzarellou a cherry rajčátky
-
talíř mediteranée (olivy, cippolini, crissini, plněné vinné listy, sýr feta)
-
tradiční studené řecké předkrmy (tzatziki, galotyri, taramas, domácí pasta z lilků)
-
výběr z evropských sýrů a delikátních uzenin
-
smažené rýžové komínky s krevetovým masem a yakitori omáčkou
-
fíkový salát s uzeným masem, páleným česnekem servírovaný v čekankových pucích
-
masové kuličky s domácí pikantní omáčkou
-
pečený okurkový komínek plněný mletým masem
-
krevetkový salát se srdíčkem ze zeleného salátu
-
francouzská uzená kachní prsa s malinovým coulis a pepřovým olejem
Teplý bufet
-
grilované selátko
-
pečená vepřová krkovička od kosti
-
pekingská kachna marinovaná v medu
-
kuřecí kostky v tempura těstíčku se sweet – sour omáčkou
-
mini šiš – kebab špízy s cherry rajčátky
-
uzené marinované žebírka na grilu
-
grilované čertovské mini klobásky
Ryby
-
mečoun – celá ryba
-
dorády – celá ryba, filety
-
mořští vlci – celá ryba, filety
-
krevetové mini špízy
-
servis živých raků
-
servis lososového kaviáru
-
ústřice
Přílohy
-
mini francouzské brambůrky
-
basmati rýže
-
teplá anglická zelenina na másle
-
čerstvý chléb, hořčice, křen, pikantní papričky - k selátku
Sladký bufet
-
lesní jahůdky s lehkým jogurtovým krémem
-
čoko – mousy
-
ovocný salát s likérem grand marnier
-
výběr z desertů a dortů domácí produkce
-
ovocný bufet
-
narozeninový dort