Artur Štaidl měl koncert - Fandil mu táta i Pomeje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Artur Štaidl měl koncert - Fandil mu táta i Pomeje!

Artur jednou bude zdatný bubeník.
Artur jednou bude zdatný bubeník. (Aha! – Martin Hykl)

Syn Ivety Bartošové (44) Artur Štaidl (14) se dočkal! Na vánoční akademii žáků klavírních kurzů a hry na bicí poprvé na veřejnosti zahrál právě na bicí! Rmoutilo ho jen, že na jeho premiéře chyběla maminka Iveta. Zato se dostavili hned dva tatínci!

„Mamka moc chtěla přijít, ale bohužel nemohla. Za dvě hodiny má totiž svůj koncert, na který se jdu podívat i já. Ona mi to určitě vynahradí,“ svěřil se deníku Aha! před vystoupením mladý hudebník.

Přišel ho podpořit alespoň otec, skladatel Ladislav Štaidl (65), a nevlastní bratr Jiří, kterého má s první manželkou Áňou. „Na Artura jsem vážně pyšný, moc mu to šlo. Ale na to, abych mu koupil pořádné bubny, musí ještě pořádné trénovat,“ smál se Štaidl.

Ironií bylo to, že akci moderoval Ivetin bývalý manžel Jiří Pomeje (46), který v dobách největší zamilovanosti s Ivetou vykřikoval, že chce Artura adoptovat. Teď byl celý naměkko z toho, že kluka po půl roce vidí. „Vůbec jsme nebyli v kontaktu a to mě vážně moc mrzí, jelikož Artík je suprovej kluk. Má jen to nejlepší z obou rodičů,“ slzel Pomeje. Alespoň po představení měli kluci na pár minut možnost spolu poklábosit o mužských záležitostech. Poté Artur musel odjet na maminčin koncert do Uhříněvsi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.