Marián Vojtko: Laškuje s Absolonovou, říká ji »Láskykvete«. Libuško, pozor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marián Vojtko: Laškuje s Absolonovou, říká ji »Láskykvete«. Libuško, pozor!

Fotografie
Fotografie (internal)

Muzikálový zpěvák Marián Vojtko (37) je už déle než rok šťastně zamilovaný do své kolegyně z divadla Libušky Vojtkové (30). Přesto ale cukruje se zpěvačkou Monikou Absolonovou (34). Co na to Libuška?

Muzikálový zpěvák Marián Vojtko (37) je už déle než rok šťastně zamilovaný do své kolegyně z divadla Libušky Vojtkové (30). Přesto ale cukruje se zpěvačkou Monikou Absolonovou (34). Co na to Libuška?

Představitel muzikálového Barona Prášila nebo Draculy křtil svou první sólovou desku a roli kmoter přijaly jak jeho láska Libuška Vojtková, tak i jeho velká kamarádka a kolegyně Monika Absolonová. Ta na něj práskla, jak něžně ji oslovuje přesto, že jsou jen přátelé. „Marian mne něžně slovensky oslovuje »Láskykvet« a doufám, že na mně kvůli tomu Libuška nežárlí,“ obávala se.

Libuška ale naštěstí bere vše s naprostým nadhledem. Marián jí to taky patřičně vynahrazuje. „Libušku oslovuji »Miláčik«,“ hájil se zpěvák, který se těší, až si po maratonu zkoušek k novému muzikálu Kat Mydlář a po svém sólovém koncertě dá vánoční odpočinek. „Svátky strávím s rodinou, s Libuškou si uděláme Vánoce několik dní před. Dokonce slíbila, že mě naučí péct cukroví, tak uvidíme,“ smál se zpěvák.

ČTĚTE TAKÉ

Daniel Hůlka - Z nemocnice jel na jeviště

Pepa a Jovanka Vojtkovi: Nový přírůstek v rodině!

Libuška Vojtková: Desetitisíce za oblečení!

Herci a zpěváci z Barona Prášila na manévrech - Přeparkujte! Nebo přijdete o auta

Šok ze zákulisí Barona Prášila - Hůlka se nepřevléká!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.