Štěpánka Duchková: Dvojčata jedou na elektřinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Štěpánka Duchková: Dvojčata jedou na elektřinu!

Štěpánka Duchková se s dvojčaty pěkně naběhá.
Štěpánka Duchková se s dvojčaty pěkně naběhá. (Aha! – Marek Pátek)

Slavné maminky se svými ratolestmi si daly dostaveníčko v jednom pražském butiku s módou pro děti. Nechyběla mezi nimi ani moderátorka Štěpánka Duchková (38) se svými dvojčaty Honzíkem a Adamem (1,5), kteří jí dávají pořádně zabrat.

Že je péče o děti mnohdy pořádný »záhul« a adrenalin, ví každá matka. A když má rovnou dvojčata, musí se otáčet o to víc. „No, kluci jsou už o poznání živější. Pořádně si s nimi užiju. Jsou dost zvídaví a dost je lákají třeba elektrické zásuvky,“ nechala se slyšet Duchková, která pořídila záslepky, aby předešla možné tragédii.

„Vždycky když jsou dlouho v klidu, zbystřím. Správně totiž tuším, že vyvádějí nějakou nepravost. Třeba jako když jednou začali napouštět vanu...,“ zavzpomínala na menší potopu moderátorka.

Kromě ní se v butiku se značkovou módou mihly i Monika Marešová (34), Lucie Králová (28) nebo Eva Decastelo (32), které dorazily samozřejmě v doprovodu svých milovaných ratolestí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.