Dcera Báry Štěpánové z Ordinace - Po mámě zdědila obří poprsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera Báry Štěpánové z Ordinace - Po mámě zdědila obří poprsí!

Ve vyzývavém spodním prádle Dominika pózovala před zrcadlem již v pubertě.
Ve vyzývavém spodním prádle Dominika pózovala před zrcadlem již v pubertě. (ara, reprofoto)

Herečka Bára Štěpánová (50), která nyní září v »novácké« Ordinaci v růžové zahradě 2 coby zdravotní sestra Babeta Trefná, s nahotou nikdy neměla problém. Svlékla se v několika fi lmech, dokonce i v satirickém cyklu Česká soda, kde s oblibou dávala na odiv své obří poprsí. Tuto zálibu i fyzické dispozice po ní evidentně zdědila i dcera Dominika Rychvalská (23)!

Cudnost je pro Dominiku pojem úzkoprsých puritánek, mezi které rozhodně nepatří. „Když byla sama doma, fotila před zrcadlem lehce erotické fotky ve spodním prádle,“ vypráví Dominičin kamarád. „Dominika je živelná a má nahotu ráda. Přijde jí to normální. Jednou se nechala vyhecovat a svlékla se z legrace i venku,“ prozradil deníku Aha! zdroj z blízkého okolí hereččiny dcery a dokazuje to i zaslanými fotografie.

Na nich Dominika v rozepnuté bundě ukazuje venku v sychravém podzimním počasí bujné poprsí. Že jí nahota nepřijde podivná, není nic zvláštního, je to dané i výchovou a prostředím, v němž vyrůstá. Dominičina matka, populární herečka Bára Štěpánová, totiž také nahotu nepovažuje za nic pobuřujícího.

„Narodili jsme se nazí a je to přirozené. Pokud má navíc nahota v mé roli opodstatnění, tak proti ní nic nemám ani ve filmu,“ říká Štěpánová, která se v průběhu let svlékla v kultovní sérii filmů Dušana Kleina o »básnících« a ve filmech Pytláci (to jí bylo 22 let), Tisícročná včela (bylo jí 24), Šéfe, jdeme na to! (bylo jí 25), Černá země (bylo jí 26) a Česká soda (v 37 letech).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.