Veronika Freimanová (55) - V noci si domů přivedla milence! Oslovuje ho »miláčku«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Freimanová (55) - V noci si domů přivedla milence! Oslovuje ho »miláčku«!

Veronika Freimanová s partnerem vycházejí z divadla.
Veronika Freimanová s partnerem vycházejí z divadla. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Bouřlivý rozvod Veroniky Freimanové (55), hvězdy seriálu České televize Vyprávěj, a režiséra Jaroslava Brabce (56) už zná vítěze a poražené. Zatímco Brabec o svou milenku Olgu Menzelovou (32), s níž má téměř dvouletou dceru Annu Karolínu, už přišel, Veronika si novou lásku teprve začala užívat! Deník Aha! ji načapal, jak si ve středu večer odvádí domů svého nového partnera! Neznáte ho?

Freimanová hrála ve středu večer v divadle Bez zábradlí na Jungmannově náměstí v Praze ve hře Milostné dopisy s Vladimírem Žákem. Na představení se byl podívat i její nový přítel, se kterým asi dvacet minut po jeho konci, zhruba v půl desáté, vyšla hlavním vchodem.

Na uvolněném, rozesmátém páru by bylo vzájemné zalíbení vidět, i kdyby paní Veronika partnera hlasitě neoslovovala »miláčku«. Bavili se spolu o hře, tajemný milenec Veroniku chválil a evidentně se mu představení velmi líbilo. Jedná se o prošedivělého padesátníka, velmi elegantního a s příjemným vystupováním.

Šli k hereččině autu do Jungmannovy ulice, odkud odjeli na Karlovo náměstí, kde parkovalo jeho auto. Muž totiž pochází – soudě podle SPZ vozu – z Českých Budějovic. Nejspíš přijel do Prahy už odpoledne, tam zaparkoval a jel do divadla.

Na Karlově náměstí si milenec Freimanové přesedl do svého auta a jel k ní domů.

Jeli pomalu, vypadalo to, jako by muž jel k Veronice poprvé. Dlouho dopředu vždy blikala, aby věděl, kam má zatáčet.

Dojeli do pražské Krče, kde paní Veronika po rozvodu s Brabcem bydlí v komplexu novostaveb. Počkala, až její doprovod zaparkuje, on si k ní poté přisedl a zajeli spolu do podzemních garáží.

Zde se konečně poprvé políbili! Poté spolu odešli nahoru do bytu...

Poznáváte partnera Veroniky Freimanové? Víte, kdo to je? Napište na aha@ahaonline.cz.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.