Naďa Urbánková: Nemoc mi posílila vlasy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Naďa Urbánková: Nemoc mi posílila vlasy

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková  (Aha! – Martin Pekárek)

Zpěvačka a pětinásobná Zlatá slavice Naďa Urbánková (71) se vrací po třech nedělích z Františkových Lázní, kde relaxovala a procházela některými procedurami po statečném boji s rakovinou, a zase maká. A navíc se pochlubila, že má nový vlasový porost! Lepší!

„Mám toho fakt hodně, rozhodně se nenudím a jsem za to ráda. Nedokázala bych jen tak nečinně sedět a luštit křížovky,“ svěřila se Urbánková, které opět narostly vlasy, ale stále ještě nosí paruku. „Vlasy jsou pořád krátké a taky nechci, aby mi teď v zimě záblo na hlavu. Pak už ale paruku odhodím. Vlasy jsou snad ještě hustší, než jsem je měla předtím,“ prozradila zpěvačka, která podstoupila ablaci (odstranění) obou prsou kvůli rakovinovému nádoru. Lékaři jí dávali naději padesát na padesát.

„Nikdy nemůžu říct, že mám vyhráno, musím se hlídat, chodit na pravidelné kontroly, ale díkybohu jsem z nejhoršího venku a i poslední testy dopadly skvěle,“ dodala Urbánková.

Ta teď bude jezdit po koncertech, připravuje i vánoční akce a v jihlavském rádiu má dvakrát v týdnu svůj pořad.Naďa se pohybuje mezi Želiví na Pelhřimovsku, kde bydlí v bytě vedle kláštera, a Prahou, kde hraje v muzikálu Hello, Dolly. Když je v Praze, je u své dcery, zpěvačky Jany Fabiánové, která je jí obrovskou oporou a díky které se Naďa rozhodla v nejtěžších chvílích to nevzdat...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.