Jitka Čvančarová: Vždycky jsem měla prsa a prdel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Čvančarová: Vždycky jsem měla prsa a prdel!

Jitka Čvančarová je holka »krev a mlíko«.
Jitka Čvančarová je holka »krev a mlíko«. (Aha! – Marek Pátek)

Herečka Jitka Čvančarová (32), která patří k favoritkám čtvrté řady StarDance, rozhodně nepatří mezi žádné vychrtliny, je to holka »krev a mlíko«. A na rozdíl od řady jiných žen se za to nestydí a svoje kypré tvary ráda předvádí nejen na parketě se svým tanečním partnerem Lukášem Hojdanem (23).

„I když jsem byla mladší, nikdy jsem nebyla úplně hubená. Vždycky jsem měla prsa a prdel a přitom toužila mít postavu androgynní modelky – žádná prsa, prostě nikde nic,“ zhodnotila se Čvančarová, která ale podle svých slov kila už neřeší. „Že bych se kvůli tomu stresovala, to zase ne,“ uvedla v rozhovoru pro Lidové noviny herečka, kterou trochu štve, že ji všichni favorizují.

„Ztěžuje mi to pozici, všichni ode mě čekají velké výkony a mně to svazuje nohy,“ tvrdí Čvančarová, jejíž »pomalé« nohy porotci v prvním díle tolik kritizovali.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.