Iveta Bartošová u Krampola: Odpouštím ti, Jiříčku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Iveta Bartošová u Krampola: Odpouštím ti, Jiříčku!

Jiří Kramol už se na Ivetu nezlobí. Včera totiž na natáčení dorazila.
Jiří Kramol už se na Ivetu nezlobí. Včera totiž na natáčení dorazila. (Aha! – David Kundrát)

Včera odpoledne došlo k setkání, ve které už nikdo nedoufal! Zpěvačka Iveta Bartošová (44) totiž přišla na natáčení pořadu Nikdo není dokonalý herce Jiřího Krampola (72). A to přesto, že o ní dabér Belmonda ještě nedávno tvrdil, že s ní nikdy už nebude pracovat, a jestli ji potká, prohodí ji sklem…

Naštvalo ho tehdy totiž to, že Bartošová nepřišla na první termín natáčení s odůvodněním, že pár dnů po vyhození Jiřího Pomejeho z domu se s ním nemůže objevit v jednom pořadu. Krampol si však její neúčast vzal osobně a nemohl jí přijít na jméno. Až do včerejška, kdy přišla a dokonce zazpívala svůj hit Heja, heja.

„Jiříčkovi jsem to nezazlívala,“ usmívala se evidentně pohublá zpěvačka. „Ladím formu před turné Když Iveta zpívá,“ vysvětlovala. Dalšími hosty byl její dvorní skladatel Jarek Šimek, Ivetin obdivovatel Sagvan Tofi a humorista a překladatel Ivo Šmoldas.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.