Světlana Zárubová-Witowská: Tajná svatba s bankéřem! Vdala jsem se! ...vzkázala z obrazovky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Světlana Zárubová-Witowská: Tajná svatba s bankéřem! Vdala jsem se! ...vzkázala z obrazovky

Světlana to s Petrem Witowským umí pořádně rozjet.
Světlana to s Petrem Witowským umí pořádně rozjet. (Aha! – David Kundrát, repro TV Prima)

Moderátorka »primáckých« zpráv Světlana Zárubová (37) se tajně vdala! Jejím vyvoleným se stal vysoce postavený úředník České spořitelny Petr Witowski. Exmanželka populárního »sporťáka« České televize Roberta Záruby (43) o zpečetění dvouletého vztahu s milencem informovala televizní diváky v předvečer včerejšího státního svátku přímo na obrazovce!

Oč tajnější byla svatba a samotné přípravy, o to hlasitěji jako by Světlana svoje štěstí chtěla po sňatku vykřičet do světa! Ve středu večer v hlavní zpravodajské relaci televize Prima tak diváky pod jejím usměvavým obličejem překvapil titulek se jménem Světlana Witowská, namísto Zárubová. A tajemství bylo venku!

„Světlana Zárubová nás o změně jména oficiálně neinformovala, titulek si domluvila individuálně,“ uvedla tisková mluvčí Primy Jana Kocová s tím, že na Primě se pozvánka na svatbu neobjevila. „Nemá moc ráda pozornost a nechtěla si narušit svatbu tím, že se na ni budou hrnout zvědavci. Proto se svatbu snažila co nejvíce utajit, vědělo o ní jen pár lidí,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí moderátorky, jejíž vztah k exmanželovi Robertovi, s nímž má devítiletého syna Viktora, nebyl dlouho úplně vyjasněný.

Už během jejich rozvodového trápení před třemi lety totiž oba zjistili, že si nejsou lhostejní, a oba koketovali s myšlenkou návratu. Když se Záruba v roce 2007 účastnil taneční soutěže StarDance, Světlana ho chodila podporovat. Jenže slepovaná nádoba znovu praskla. Ze soutěže zlomený Robert vypadl týden po jejich oficiálním rozvodu. Přestože se od té doby čas od času spekulovalo o jejich opětovném sblížení, tajným sňatkem Záruba o svou životní lásku definitivně přišel. Ocitl se mimo hru, což se ve sportovní terminologii nazývá ofsajd.

„Děkuji vám za zájem, vážím si toho, ale je to čistě má soukromá věc, k níž se nebudu vyjadřovat,“ odmítla se o svém novém sňatku a jeho podrobnostech čerstvá paní Witowská bavit, nepotvrdila ani informace, že s Witowským plánují i početí dítěte.

A co na to Záruba? „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ hlesl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.