Marián Zázrivý: Předstíral slepotu a postoupil! Ve finále je i nezadaný kouzelník Bakalář | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marián Zázrivý: Předstíral slepotu a postoupil! Ve finále je i nezadaný kouzelník Bakalář

Poznáte rozdíl? Marian Zázrivý však napodobil Bocelliho jen zjevem, nikoliv zpěvem.
Poznáte rozdíl? Marian Zázrivý však napodobil Bocelliho jen zjevem, nikoliv zpěvem. (reprofoto TV Prima, ara)

Uplakaný zpěvák Marian Zázrivý se v soutěži Česko Slovensko má Talent probojoval se známou melodií od Andrea Bocelliho až do finále. Spolu s ním tam postoupil z duelu kouzelník Radek Bakalář, jehož porotci upřednostnili před taneční skupinou Beethoven DC.

Zpěvák Marian Zázrivý se zapsal do veřejného podvědomí jak skvělým pěveckým vystoupením, tak i jako nejuplakanější muž soutěže Česko Slovensko má Talent. Slzy roní pro svou ženu Zulfizar, která ho prý opustila kvůli jeho nadváze. Jak se nechal v přímém přenose slyšet, účast v talentové soutěži je tak pro něj jediným světlým bodem jeho života.

Ve včerejším semifinále vystoupil s notoricky známou skladbou Con te Partiro od Andrea Bocelliho. Ve zpěvu Itala nenapodobil - obzvlášť na počátku - ani omylem, zato skvěle od známého umělce okopíroval výraz v obličeji. Měl totiž po celou dobu stejně jako Bocelli téměř zavřené, lehce se chvějící víčka.

Tento výraz má Bocelli proto, protože je slepý. Marián ale naštěstí vidí skvěle. Každopádně mu toto vystoupení přineslo přímý postup do finále.

To samé štěstí ale neměla taneční skupina Beethoven DC. Ti se dostali do »rozstřelu« s kouzelníkem Radkem Bakalářem. Hlas Jaro Slávika pro Beethoveny ale nestačil na hlas Lucie Bílé a Jana Krause ve prospěch mladého mága. Ten se tak zařadil do finálové skupiny po bok hudební skupiny Mako!Mako, akrobatických gymnastů Chebejet a Mariána Zázrivého.

Zatímco Radek Bakalář se radoval z postupu, členové Beethoven DC plakali.

ČTĚTE TAKÉ:

Souboj talentů: Do boje jde tyran a muž s rakovinou!

Brutální útok - Zmlátili finalisty Talentmanie

Marián Zázrivý: Svoji manželku prý terorizoval! A teď pláče...

Zranění v Talentu! Vystoupení Chebejet bylo ohroženo!

Otec postiženého Davídka - Musí na operaci srdce!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.