Kdo s kým v Ordinaci v růžové zahradě 2 - Zlata podvede Štěpánka! S Kanyzou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kdo s kým v Ordinaci v růžové zahradě 2 - Zlata podvede Štěpánka! S Kanyzou!

Zlata Adamovská seriálového manžela Petra Štěpánka podvede s  Janem Kanyzou.
Zlata Adamovská seriálového manžela Petra Štěpánka podvede s Janem Kanyzou. (a grafika TV Nova)

Staré i nové lásky, postelové hrátky, ale i intriky a nenávist v seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě 2 (Nova, dnes 20.00) čím dál více zamotávají »pavouka« vztahů, který k sobě váže jednotlivé postavy. A s novými hrdiny v podání Jana Kanyzy, Jana Čenského, Báry Štěpánové, Kateřiny Kornové, Reginy Řandové či Bena Cristovaa, kteří do seriálu po prázdninách vstoupili, se děj seriálu rozhodně neuklidní.

Jaké tedy vládnou vztahy mezi jeho hlavními hrdiny? Třeba »matadorka« Ordinace Zlata Adamovská (51) se zaplete do milostného trojúhelníku! Scenáristé jako by se Zlatě snažili vynahradit ztráty v soukromém životě, když se rozvedla s Radkem Johnem. V seriálu se vdaná panička, která už nějaký ten pátek žije po boku Petra Štěpánka (61), zaplete s novou postavou ředitele nemocnice Janem Kanyzou (62). A že nejde jen o žádný lehký flirt, ukážou už příští díly!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.