Zdeněk Pohlreich (53): Moc se rozčiloval a teď... - Musí brát prášky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Zdeněk Pohlreich (53): Moc se rozčiloval a teď... - Musí brát prášky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nemilosrdný »šéf« Zdeněk Pohlreich (53) bojuje nejen s nemotornými kuchaři a nešvary v českých hospodách, ale i s vlastním zdravím! Deníku Aha! totiž přiznal, že má potíže s krevním tlakem a musí užívat léky! Při jeho horkokrevné povaze se není čemu divit, hrozí však nebezpečí, že se mu jeho prchlivost snadno stane osudnou!

„Beru léky na krevní tlak, ale to nemusí nikoho zajímat,“ přiznal Pohlreich způsobem sobě vlastním. Vysoký krevní tlak způsobuje převážně onemocnění srdce a cévního oběhu.

Pohlreich – muž, který metá hromy blesky a charakteristickým znakem jeho mnohdy rudého obličeje jsou naběhlé žíly na čele, tak dost riskuje. Povaha vzteklého psa v kombinaci s arteriální hypertenzí nevěstí nic dobrého. Toto masově rozšířené onemocnění postihuje hlavně muže nad čtyřicet let věku.

I proto se možná drsný šéfkuchař zklidnil a dává si pozor na výbuchy vzteku. Vždyť v nové kuchařské show Na nože! už není tak agresivní a výbušný jako v předchozím pořadu Ano, šéfe! Najednou se z věčně rozčíleného muže, který nechodil pro sprosté slovo daleko, stává beránek, který umí krotit své emoce a ovládat vztek. „Je dobré mít své zdraví pod kontrolou,“ dodal Pohlreich, který se společně s dalšími kolegy zapojil do projektu elektronická zdravotní knížka, kterou v tuto chvíli vlastní 2 miliony Čechů.


24.9.2010 12:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.