Pavla Vitázková ze seriálu Cesty domů: Z »tuctovky« sexbomba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavla Vitázková ze seriálu Cesty domů: Z »tuctovky« sexbomba!

Ze zrzky je svěže vypadající blondýnka.
Ze zrzky je svěže vypadající blondýnka. (TV Prima, TV Nova)

Z ošklivého káčátka se stala krásná labuť! Přesně to je příběh herečky Pavly Vitázkové (31) z nového rodinného seriálu televize Prima Cesty domů. Odchovankyně Městského divadla Brno se před šesti lety blýskla v trošku neohrabaném »nováckém« seriálu Redakce. A přestože v té době byla o šest let mladší, Vitázková v něm působila poněkud unyle a unaveně.

Dnes je ale všechno jinak. Tvůrci seriálu Redakce z novinářského prostředí sice nedokázali odhadnout potenciál české krásky, na Primě s tím ale problém neměli. Zrzavé ošklivé káčátko bez sebemenší jiskry a sexappealu proměnili v blonďatou dračici.

A světe div se, vznikl nový sexsymbol českého showbyznysu. Z unylé herečky se totiž přes noc stala blonďatá a energií sršící dáma, na které by oči nechal nejeden chlap a o které sní nejeden junák.

Vitázková se ale hájí, že takhle vypadala vždycky. Jen produkce Redakce měla na její zjev jiný názor. „To není změna image, naopak, je to návrat k mé původní barvě vlasů. To, že jsem byla v Redakci zrzka, bylo přání tvůrců,“ hájí své kadeře herečka.

V seriálu Redakce vypadala Vitázková unaveně a sešle.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.