Alena Šeredová »netroškaří«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Alena Šeredová »netroškaří«!

Alena Šeredová s přítelem Gianluigi Buffonem a synem Thomasem.
Alena Šeredová s přítelem Gianluigi Buffonem a synem Thomasem. (Profimedia)

Modelka Alena Šeredová (32) konečně ukázala, na co má talent! Na výletě s přítelem Gianluigi Buffonem (32) a synem Louisem Thomasem (2) se jindy »nemastná neslaná« porotkyně, která se v show Talentmania skoro neprojevuje, předvedla jako umělkyně, která kreslí hned několika pastelkami najednou.

Slavná kráska, která se stala terčem posměchu kvůli tomu, že coby porotkyně je v »novácké« show jen do počtu, se rozhodla dokázat světu, že v ní dřímá velký umělec, který si v ničem nezadá se světovými mistry.

Svůj talent předvedla, když svému staršímu synovi ukazovala, jak se drží pastelky a co všechno s nimi může vykouzlit. Chvíle s rodinou jsou pro ni po vysedávání v Talentmanii vítaným relaxem. „Byl to hrozný záhul, včera jsme jeli dvanáct hodin v kuse,“ posteskla si nedávno Šeredová, která se v Česku zdržuje jenom na dobu nezbytně nutnou a každou volnou chvíli tráví v Itálii.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.