Natalie Portman zvolena nejkrásnější židovkou pod 40 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Natalie Portman zvolena nejkrásnější židovkou pod 40 let!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herečka Natalie Portman je obrovský idol i mezi židy. Zvolili si ji totiž jako svou královnu krásy, a to prý nejen kvůli tomu, jak vypadá, ale i pro sexy mozek.

Herečka Natalie Portman (29) je obrovský idol i mezi židy. Zvolili si ji totiž jako svou královnu krásy, a to prý nejen kvůli tomu, jak vypadá, ale i pro sexy mozek.

Server Chickipedia vyhlásil anketu o nejvíc sexy židovku pod 40 let. A světě div se, vyhrála představitelka půvabné Padmé z Hvězdných válek, Natalie Portman. Herečka však není majitelkou jen krásného těla, ale také »sexy« mozku, který ji pomohl k vítězství.

Hlasující především ocenili to, jak se rodačka z Israele vyrovnala se studii i rodným jazykem. Hebrejsky i anglicky najednou se totiž naučila během docházení do židovské školky. Vynechala dokonce premiéru hvězdných válek kvůli závěrečné zkoušce na Harvardu, kde vystudovala psychologii, francouzštinu, japonštinu arabštinu.

Nechala proto za sebou v anketě i takové židovské hvězdy jako na třetím místě topmodelku Bar Rafaeli, na pátém herečku Scarlett Johansson, na šestém Emmy Rossum, dále dvaadvacátou Sarah Michelle Gellar, nebo pětadvacátou Kate Hudson.

ČTĚTE TAKÉ:

Herečka Natalie Portman: V hotelu a úplně nahá!

Natalie Portman: K čertu s hodnou holkou!

Filmový festival v Cannes: Záplavy slunce a odhalená ňadra!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.