Claudia Schiffer: Čtyři měsíce po porodu je zase jako proutek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Claudia Schiffer: Čtyři měsíce po porodu je zase jako proutek!

Fotografie
Fotografie (internal)

Neuvěřitelné! Přestože topmodelka Claudia Schiffer (39) nepatří zrovna mezi nejmladší a před pár měsíci porodila své třetí dítě, její tělo jí může závidět kdejaká dvacítka.

Že ještě rozhodně nepatří do starého železa, potvrdila Claudia Schiffer na Fashion’s night out v Londýně. Na akci připlula ve velkém stylu v černých šatech s vesmírným motivem, které obepínaly celé její tělo. Málokterá mladší žena by si tohle mohla čtyři měsíce po porodu třetího dítěte dovolit. Jenže Claudia mezi takové nepatří, vypadala totiž, jako by žádné těhotenství ani nebylo.

„Je neuvěřitelně krásná a šťastná. Mateřství jí prostě prospívá,“ rozplýval se nad Schiffer i slavný návrhář Armani. Poklonu si ovšem vyslechla také od Stelly McCartney, nebo Gwyneth Paltrow, jenž nemohly na prestižní akci chybět.

Topmodelka porodila dceru manželovi Matthovi Vaughnovi letos v polovině května. Je to jejich třetí dítě – mají spolu ještě syna Caspara (7) a dceru Clementie (5).

ČTĚTE TAKÉ:

Claudia Schiffer: Porodila holčičku!

Těhotná Claudia Schiffer - Nahá na obálce!

Nejproklínanější žena víkendu? Modelka Claudia Schiffer!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.