Claudia Schiffer a Schumiho exmanažer: Sousedská válka na Mallorce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Claudia Schiffer a Schumiho exmanažer: Sousedská válka na Mallorce!

Claudia Schiffer už nemohla sousedské spory vydržet.
Claudia Schiffer už nemohla sousedské spory vydržet. (Foto: Profimedia.cz, ara)

Jsou na sebe jako kočka a pes! Celé Německo se momentálně baví nesmiřitelnou sousedskou válkou, která vzplála mezi supermodelkou Claudií Schiffer (45) a exmanažerem šampiona F1 Michaela Schumachera Willym Weberem (74).

Oba žijí na západním pobřeží Mallorky v luxusní čtvrti Camp de Mar, avšak vůbec ne v idylické symbióze. Naposledy Weber zažaloval Claudii kvůli dvěma uřezaným stromům. „Ráno mi zavolal zahradník, že prý někdo uřízl dvě borovice pod okny mé ložnice!“ soptí naštvaný Weber. Vyšlo najevo, že Claudia s manželem měli za to, že stromy stojí na jejich pozemku. A poněvadž jim překážely ve výhledu na moře, požádali úřady o svolení k odstranění 16 metrů vysokých borovic. Úřad po ničem nepátral a štempl na žádost ihned dal... Naštvaný Weber tak nejenže zalarmoval policii, ale nahnal už do zahrady i zedníky, kteří postavili 1,2 metru vysoký plot! A reakce modelky? Své letní sídlo dala k prodeji...

Další »pekelní« sousedi
Justin Bieber (22)
Sousedé z kalifornského městečka Calabasas ho nenávidí. Stěžují si na jeho divoké řízení a kouření marihuany na veřejnosti. Justin jim za to vyhrožoval, že je zabije, a nakonec jim na dům naházel vajíčka.



George Clooney (54)
Koupil si rezidenci na předměstí anglického Readingu, pak ji několik měsíců opravoval a sousedům udělal ze života peklo. Hluk z těžkých strojů, brusek a vrtaček byl pro několik desítek rodin v okolí nesnesitelný.

Madonna (57)
Ve svém bytě na Manhattanu si pořídila taneční studio. „Zkoušejí od rána do noci. Kravál, hudba naplno a dupání po celý den. Všichni už se z domu odstěhovali, jen já ni podala žalobu,“  uvedla sousedka Karen George.



Přečtěte si
mandat
9. 4. 2016 • 23:11

Ta blbka nechala porazit stromy,co ji nepatrily,udajne chce svou vilu prodat,tak valka sousedu skonci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.